Main Logo

Nootjes en ei zijn een perfecte combinatie. Het krokante van de nootjes werkt zeer goed met het smeuïge van het ei. Door gegrilde, krokante sla toe te voegen, in combinatie met het smeuïge van de tonato saus, krijgen we die combinatie 2 maal. Zo is elke hap weer verrassend.

Ingrediënten

  • Voor 2 personen
  • Voor 4 personen
  • Voor 6 personen

Bereiding

Bak de kipfilet klassiek gaar in een pan of de oven.
Laat volledig afkoelen in de koeling en snij in dunne plakjes

Verwarm de oven voor op 180°C

Snij de venkel in plakken van 1cm dikte,
over de hele lengte van de venkel

Plaats de venkel in de oven gedurende 15 minuten.

Snij het slahart in 4 in de lengte.

Verwarm wat olijfolie in een grillpan en gril er de
sla kort in aan. Haal uit de pan.

Maak het sausje door de mayonaise samen
met de tonijn te blenden met een staafmixer.

Maak een mooie salade van de venkel, sla, en de kip.
Giet de saus speels over de salade.

Werk af met cashew nootjes, kappertjes en bieslook.